Lisätietoja kohteesta

"The Crete Golf Club" Hersonissoksessa, 18-reikäinen golfkenttä, jonka alun perin suunnitteli vuonna 2003 golfkenttäarkkitehti Bob Hunt.

Elokuussa 2014 alkaneen laajan päivityksen jälkeen täysin päivitetty "Crete Golf Club" on avattu uudelleen lokakuussa 2015 ja on enemmän kuin valmis tulemaan seuraavaksi kuumaksi eurooppalaiseksi golfkohteeksi. Kolmen keskeisen elementin, maiseman, ilmaston ja tilat, yhdistävän seuran odotetaan osoittautuvan golfaajille vastustamattomaksi. Sen huippumoderneihin tiloihin liittyy Välimeren maiseman vertaansa vailla oleva kauneus.

Lisäksi Kreetan sää on täydellinen golfin pelaamiseen 365 päivää vuodessa, sillä kesäkuukausien lisäksi sääolosuhteet keväällä, syksyllä ja talvella ovat enemmän kuin sopivat golfin pelaamiseen.

Matkan tiedot

LÄHTÖ PVM KOKKOLA 12.04.2023.
Suorat lennot Kokkolasta 

PALUU PVM HANIA 19.04.2023

HINTA: 

1790€/1vko, 2hh. 

Puolihoito

5 -pelikierrosta

Crete Golf 

Yhden hengen huonelisä 190€/henkilö

HOTELLI

HERSONISSOS MARIS HOTEL

GOLF
Crete Golf

SISÄLTYY
  • Lennot Kokkola - Hania - Kokkola
  • Matkalaukun sekä bägin kuljetuksen ja lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 2hh puolihoidolla
  • 5 green feetä
 

VARAUKSET:
Reijo Linna, reijo.linna@kolumbus.fi 
+358 40 5401691

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ
Kokkolan Matkatoimisto 06-8238300

HOTELLI

HERSONISSOS MARIS HOTEL

Rannalla, lähellä Hersonissoksen keskustan palveluja sijaitseva, kreikkalaisen kylän tyyliin rakennettu Hersonissos Maris on tasokas all inclusive -hotelli, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja kaiken ikäisille.

Hotelli rakennuksineen levittäytyy laajalle, hyvin hoidetulle puutarhamaiselle alueelle. Maris-niminen päärakennus on lähimpänä rantaa, useista pienemmistä bungalow-rakennuksista koostuva alue on Maris-rakennuksen vieressä ja Terra-niminen sivurakennus rinteessä näiden takana. Terra-rakennuksen yhteydessä on myös hotellin vesipuisto. Huoneita, joiden arkkitehtuuri ja tyyli vaihtelee, sijaitsee kaikissa rakennuksissa.