KWAI-JOKI JA HUA HIN

FINNAIR LENNOT

Lisätietoja kohteesta

Ensimmäinen viikko vietetään Kanchanaburissa. Kwai-joki on tunnettu toisen maailmansodan historiallisista nähtävyyksistä.  Golf-kierrosten lomassa on hienoa käydä tutustumassa näihin tunnettuihin kohteisiin. Kanchanaburissa pelaat yksillä Thaimaan kauneimmista ja haastavimmista golfkentistä.

Toinen viikko vietetään rantaelämän parissa Hua Hinissa.

MATKAMME SISÄLTÄÄ

  • Lennot Helsinki - Bangkok - Helsinki
  • Lentokenttä- ja maakuljetukset
  • Majoitus 14 vrk. aamupalalla 2/hh
  • 9-kierrosta golfia
  • 1-matkalaukku ruumaan max 23kg, max korkeus158 cm
Helsingistä 29.12.2019 klo 16:50 
Bangkokista 13.01.2020 klo 09:05

 hinta

HOTELLIMME KWAI-JOELLA

GOOD TIMES RESORT, KANCHANABURI

Good Times Resort sijaitsee 3km:n päässä Kwai-joen sillasta ja tarjoaa ilmaisen WiFin kaikissa tiloissa. Lomakeskuksessa on ulkouima-allas ja ilmainen julkinen pysäköintialue. Kanchanaburin keskustaan on 10 minuutin ajomatka. Bangkok on 160 km ja noin 3 tunnin ajomatkan päässä. Jokaisessa ilmastoidussa huoneessa on taulu-TV, jääkaappi ja oma kylpyhuone, jossa on suihku.

HOTELLIMME HUA HINISSA

CITY BEACH RESORT, HUA HIN

City Beach Resort on 5 minuutin kävelymatkan päässä Hua Hinin rannalta. Lomakeskuksessa on parvekkeellisia huoneita, kahvila ja ulkouima-allas. Ravintolat, kaupat ja kuuluisa Hua Hinin iltatori ovat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Beach Resort on 2,5 tunnin ajomatkan päässä Bangkokista.

AIKATAULUMME MATKALLA

31.12 BANGKOK - KANCHANABURI
Kuljetus Bangkokin lentokentältä Kwai-joelle. Matkaa on noin 160 km ja aikaa kuluu mahdollisesti 3 tuntia. Majoitumme Good Times Resort-hotelliin Kwai-joen rannalla.

 

05.01 GOLF BLUE STAR
Pelipäivä Blue Star kentällä.

 

10.01 GOLF SPRINGFIELD RESORT
Pelipäivä Springfield-kentällä.
iPromenta
Autopalvelu Parkkila Oy
Kalajoki Golf